POLÍTICA DE PRIVACITAT

Objecte

En compliment del que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (d’ara endavant RGPD) i altra normativa vigent en la matèria, MM OBRES, REFORMES INTEGRALS I REHABILITACIONS, S.L. (d’ara endavant EMPRESA), desitja posar en coneixement dels usuaris del lloc web mmobres.com (d’ara endavant, el lloc o el lloc web) la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d’aquelles persones que subministrin les seves dades personals per l’ús personalitzat o sota registre dels serveis del lloc o qualsevol altre acte que suposi una comunicació de les seves dades personals a EMPRESA (d’ara endavant també, Política o Política de Privacitat).

EMPRESA informa l’usuari del lloc que en aquesta Política de Privacitat es conté una descripció general dels aspectes relacionats amb el tractament de dades personals derivat de l’explotació del lloc web d’EMPRESA que aquesta entitat duu a terme com a responsable d’aquest tractament.

Aquesta política es completa amb aquells textos informatius i textos de petició de consentiment informat que s’incorporin a qualsevol formulari de petició de dades del lloc web o s’incloguin en qualssevol condicions particulars per a ús de determinats serveis.

És responsabilitat de l’usuari llegir de manera prèvia a comunicar les seves dades personals a EMPRESA els citats textos informatius i textos de petició de consentiment inclosos en qualsevol formulari de petició de dades del lloc així com el contingut de la present política.

Obligatorietat o voluntarietat de la comunicació de dades per l’usuari

L’ús d’aquest lloc és voluntari per a l’usuari però, aquest ús està regulat per les condicions generals contractuals publicades en aquest lloc, tant per a ús del lloc com de privacitat.

En conseqüència, l’ús dels serveis del lloc web, inclosos aquells que requereixen la comunicació de dades a EMPRESA, sempre és voluntari, però condicionat pels termes i condicions d’ús i privacitat que, per tant, s’entenen expressa i plenament acceptats per l’usuari del lloc i dels serveis publicats en aquest.

Si l’usuari voluntàriament decideix utilitzar algun servei d’aquest lloc web que requereix la comunicació de dades personals, aquesta comunicació es constitueix com un requisit contractual derivat de l’acceptació dels termes i condicions que regulen el lloc, quedant l’usuari obligat a facilitar les dades personals que si és el cas aquest lloc sol·liciti, i sent informat que, en un altre cas, les possibles conseqüències de no facilitar tals dades són fonamentalment la impossibilitat d’ús del servei web sol·licitat.

En cas en què l’usuari no estigui conforme amb aquesta política o condicions del servei, no haurà d’accedir ni utilitzar cap servei del lloc que requereixi la comunicació de les seves dades personals a EMPRESA.

Així mateix, l’usuari queda informat que aquesta política serà aplicable subsidiària d’aquelles altres que, sobre la mateixa matèria, s’estableixin amb caràcter especial i/o particular i siguin comunicades a l’usuari, sense caràcter limitatiu, a través dels formularis de registre, condicions de contractació o condicions dels serveis particulars, quedant la present política com a complementària de les anteriors en allò que no es contradigui.

Quan l’usuari hagi de comunicar les seves dades personals a EMPRESA a través dels formularis publicats en el lloc, si l’usuari no facilita totes les dades que se sol·liciten en cada formulari o si és el cas, no facilita aquells marcats amb asterisc per a emplenament obligatori, EMPRESA no atendrà o no podrà atendre adequadament la petició realitzada per l’usuari i/o de garantir l’ús i gaudi del servei sol·licitat.

S’informa l’usuari que qualsevol tractament de dades personals quedarà sota l’àmbit d’aplicació de la legislació vigent a Espanya en matèria de protecció de dades.

A tals efectes, s’entendrà per dada de caràcter personal qualsevol informació concernent a persones físiques identificades o identificables –incloent la dada del correu electrònic i/o l’adreça IP- i per usuari, qualsevol persona física identificada o identificable que comuniqui les seves dades de caràcter personal a EMPRESA mitjançant correu electrònic, servei d’atenció al client, enviament de curriculum vitae, emplenament de formularis d’aquest lloc web i/o utilització de serveis dirigits a usuaris d’aquest lloc web.

Dades identificatives i de contacte del responsable del tractament

El responsable dels tractaments de dades personals dutes a terme a través del lloc web o a conseqüència de l’ús dels seus serveis és MM OBRES, REFORMES INTEGRALS I REHABILITACIONS, S.L. (d’ara endavant EMPRESA) .

Dades de contacte:
Domicili: Carrer Tarragona, 10 – 14 17480 Roses.
Adreça electrònica de contacte: info@mmobres.com
Telèfon: 872 023 771

Dades de menors d’edat o incapaces

Els menors de 16 i les persones incapaces no podran utilitzar els serveis del lloc web d’EMPRESA que requereixin un registre o identificació sense la representació del seu pare, mare, tutor o representant legal.

Exactitud i veracitat de les dades de caràcter personal

Els usuaris que accedeixen al lloc web d’EMPRESA no estan obligats a proporcionar informació personal per a utilitzar el lloc, per tant, qualsevol comunicació de dades a tals efectes ho serà perquè l’usuari voluntàriament ha decidit una navegació o ús personalitzat del lloc i/o dels serveis posats a la seva disposició a través d’aquest.

En cas en què l’usuari proporcioni a EMPRESA les seves dades de caràcter personal, l’usuari està obligat a proporcionar dades veraces, actuals i exactes que corresponguin a la seva pròpia identitat, sent responsable de qualssevol dades i informació de tercers que proporcioni per a l’ús dels serveis posats a la seva disposició a través del lloc.

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat, exactitud, actualització i correcció de les dades que proporcioni, exonerant-se EMPRESA de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema i comprometent-se l’usuari a mantenir les dades personals degudament actualitzades.

L’usuari accepta proporcionar informació veraç, actualitzada, completa i correcta, sempre i únicament corresponent a la seva pròpia identitat, a través de qualsevol canal de recollida de dades publicat en el lloc, tal com formularis d’alta, registre o subscripció, de contacte, de suggeriments, de contractació i/o qualsevol altre formulari de petició de dades del lloc, inclosos altres mitjans com l’enviament d’un correu electrònic a EMPRESA, a través d’una comunicació postal i/o mitjançant una trucada de telèfon.

L’usuari és l’única font d’informació de les seves dades personals, per la qual cosa EMPRESA li prega que, amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades i posades al dia en tot moment d’acord amb els principis de la legislació de protecció de dades, comuniqui a les adreces postal i electrònica indicades més endavant per a l’exercici dels drets assenyalats en la present Política, qualsevol variació d’aquests. En tot cas, quan les dades siguin recollides o proporcionades directament de l’usuari afectat, d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent, es consideraran exactes els facilitats per aquest, en tant a més l’usuari no els actualitzi o rectifiqui.

Categories especials de dades

EMPRESA ni sol·licita ni requereix a través del lloc informació o dades de categories especials dels usuaris , entenent-se per aquestes, d’acord amb la normativa vigent, les dades personals que revelin la raça, l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions o creences religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques, dades relatives a la salut física o mental, dades relatives a la vida sexual o les orientacions sexuals d’una persona física, dades relatives a condemnes o infraccions penals.

En cas en què EMPRESA en algun moment requerís aquesta informació a l’usuari, se sol·licitarà el consentiment exprés de l’usuari (ja sigui mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa), per a recol·lectar i utilitzar aquesta informació comunicant a l’usuari, prèvia i inequívocament, la finalitat de la recollida i tractament d’aquesta informació.

En conseqüència, en cas que per qualsevol motiu, i sense haver estat sol·licitada per EMPRESA, aquesta informació sigui comunicada voluntàriament per l’usuari a la citada entitat, aquesta comunicació suposarà un acte explícit de l’usuari que implica l’existència d’una manifestació de consentiment exprés per l’usuari respecte del tractament de les seves dades per EMPRESA.

Finalitats i bases jurídiques del tractament de les dades de caràcter personal

Els usuaris que accedeixen al lloc web i voluntàriament proporcionen informació personal per a navegar pel lloc de forma personalitzada, contactar, contractar o utilitzar algun servei que requereixi la comunicació de dades a EMPRESA, queden informats de les següents finalitats i bases jurídiques de tractament de les dades de caràcter personal dels usuaris que EMPRESA podrà dur a terme :

1.- Amb base jurídica en el consentiment prestat per l’usuari en subministrar les seves dades, EMPRESA podrà dur a terme el tractament de les seves dades amb les següents finalitats :

a) Contacte amb EMPRESA: Quan l’usuari utilitza els serveis habilitats a aquest efecte per a contactar amb EMPRESA (a través de formularis, telèfon, correu postal o correu electrònic), EMPRESA tractarà les seves dades personals per a atendre i gestionar la contestació de la comunicació realitzada per l’usuari i facilitar-li la informació sol·licitada.

b) Enviament de comunicacions comercials: Quan l’usuari l’autoritzi o consenti expressament, EMPRESA tractarà les seves dades per a enviar-li informació publicitària, butlletins, notícies i invitacions a esdeveniments i comunicacions comercials. La base jurídica per al tractament d’aquestes dades de l’usuari per EMPRESA és el consentiment atorgat per l’usuari mitjançant l’acceptació de les caselles corresponents de manera prèvia a l’enviament a EMPRESA del formulari emplenat.

c) Selecció de candidats: Si l’usuari envia el seu curriculum vitae, les dades subministrades a través del lloc i/o aquells que siguin sol·licitats a través del procediment establert en el lloc web, seran tractats per EMPRESA amb la finalitat de valorar i permetre si és el cas la seva participació en processos selectius que desenvolupi EMPRESA.

2.- Amb base en la relació contractual establerta entre EMPRESA i l’usuari que contracti amb EMPRESA l’ús d’un servei en línia, EMPRESA podrà dur a terme el tractament de les dades de l’usuari amb les següents finalitats:

a) Dur a terme l’execució, manteniment, compliment i control de la relació contractual, la qual cosa podrà incloure autenticar la identitat de l’usuari i/o enviament de les claus per a permetre l’accés i ús del servei, així com qualssevol finalitats relacionades directament o indirectament amb la utilització de tals serveis a través del present lloc web, tot això sense perjudici que aquesta informació s’indicarà específicament en les condicions particulars de contractació i en els formularis de petició de dades que s’utilitzin a tals efectes.

b) Gestió de cursos i programes: Quan l’usuari empleni formularis d’inscripció a cursos o programes, les dades personals de l’usuari seran tractats per EMPRESA amb la finalitat de gestionar la sol·licitud corresponent i tramitar la inscripció.

c) Enviar a l’usuari per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent butlletins, notícies, invitacions a esdeveniments, comunicacions comercials i publicitàries referents a productes o serveis d’EMPRESA similars als inicialment contractats , sempre que l’usuari no s’oposi a aquest tractament de les seves dades amb finalitats promocionals a través del procediment gratuït facilitat a aquest efecte per EMPRESA tant en el moment del registre com en cada comunicació comercial que li enviï.

3.- Amb base jurídica en l’interès legítim, EMPRESA podrà dur a terme el tractament de les dades de l’usuari amb les següents finalitats:

a) Exclusió de l’enviament de comunicacions comercials i publicitàries: Quan l’usuari sol·liciti la baixa en el servei d’enviament de comunicacions comercials i publicitàries, EMPRESA tractarà les seves dades per a conservar les dades mínimes imprescindibles de l’interessat, amb la finalitat d’identificar-li i adoptar les mesures necessàries que evitin l’enviament de comunicacions comercials i publicitàries.

En tot cas, l’usuari queda informat que les finalitats de tractament de les dades de l’usuari recollits a través dels formularis publicats en el lloc, seran explicades mitjançant textos informatius publicats en els propis formularis i quan així es requereixi, segons l’exposat anteriorment, EMPRESA sol·licitarà, a través de les caselles habilitades a aquest efecte, el consentiment de l’usuari per al tractament de les seves dades personals quan la base jurídica d’aquest tractament es basi en l’obtenció del consentiment de l’usuari.

Destinataris de les dades

Amb base jurídica en el compliment d’obligacions legals, les dades personals de l’usuari seran comunicats a tercers quan existeixi una obligació legal de comunicació a les autoritats públiques competents per raó de la matèria i/o per a l’atenció dels requeriments realitzats per aquestes.

En tals casos, podran ser destinataris de les dades, sense caràcter limitatiu, òrgans administratius o Autoritats de control en matèria de protecció de dades, telecomunicacions i societat de la informació, Jutges, Ministeri Fiscal, Tribunals, Tribunal de Comptes o Defensor del Poble.

Amb base jurídica en l’execució d’una obligació contractual, en cas que l’usuari activi, s’inscrigui o contracti un servei ofert a través del lloc web, EMPRESA podrà cedir les seves dades als tercers implicats necessàriament en la gestió del servei amb la finalitat de gestionar correctament tot el procés d’activació, subscripció o contractació del servei, podent ser destinataris de les seves dades les entitats bancàries i de serveis financers implicades en el cobrament dels serveis, tercers col·laboradors en cursos o programes impartits per EMPRESA en els quals s’hagi inscrit l’usuari i qualssevol altres tercers que necessàriament, de manera directa o indirecta, hagin d’intervenir en la gestió de la contractació del servei .

EMPRESA informa l’usuari que qualsevol altra comunicació de dades a tercers destinataris que hagi de realitzar serà posada en el seu coneixement informant-lo de mode exprés precís i inequívoc de la base jurídica del tractament, dels destinataris de la informació, de la finalitat a què es destinaran les dades, i de la naturalesa de les dades cedides i, si és el cas, quan la legislació l’estableixi, prèviament se sol·licitarà el consentiment explícit, inequívoc, específic i informat a l’usuari. A aquest efecte, l’usuari haurà de prestar especial atenció a la informació bàsica i detallada o addicional que en cada cas se li proporcioni en els formularis de recollida de dades personals publicades en el lloc.

En els casos en què, d’acord amb l’indicat en aquest apartat, EMPRESA comuniqui dades a un tercer, EMPRESA no es fa responsable del tractament de les dades que efectuï dita tercera, qui, en tot cas, passarà a ser nou responsable del tractament de la informació, quedant obligat al compliment de les obligacions que, a aquest efecte, estableix la normativa vigent.

A més, tercers prestadors de serveis amb la categoria d’encarregats del tractament podran ser destinataris de les dades amb la finalitat de prestar serveis que donen suport a les tasques de tractament de les dades, sempre per encàrrec d’EMPRESA i prèvia subscripció d’un contracte per encàrrec de tractament amb suficients garanties de seguretat, confidencialitat, devolució o destrucció de dades i compliment de les instruccions donades per EMPRESA per a dur a terme el tractament. En aquests casos es troben les següents categories d’empreses prestadors de serveis d’allotjament de la web, prestadors de serveis d’enviament de comunicacions, prestadors de serveis de manteniment i suport informàtic i altres .

Transferències internacionals de dades

Als mers efectes de l’encàrrec del tractament per a la gestió de subscripcions i enviament de missatges electrònics, les dades podran ser transferits a entitats adherides a l’acord marc Privacy Shield que participen i han certificat el seu compliment de la privacitat de l’UE-EUA Privacy Shield.

Termini de conservació de les dades personals

Respecte als terminis de conservació de les dades subministrades per l’interessat a través del lloc, s’aplicaran els següents criteris de conservació en funció de les finalitats per a les quals s’hagin subministrat:

Les dades personals que hagin estat proporcionats per l’interessat per a contactar amb EMPRESA i sol·licitar informació, es conservaran per EMPRESA mentre es mantingui el tractament i en tant no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat i, si és el cas, fins a completar els terminis legals per a compliment d’obligacions i atenció de possibles responsabilitats.

Quan l’interessat hagi autoritzat expressament l’enviament d’informació publicitària, les dades seran conservades per EMPRESA mentre es mantingui el tractament i en tant no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat i, sol·licitada la supressió de les dades per l’interessat, i, si és el cas, fins a completar els terminis legals per a compliment d’obligacions i atenció de possibles responsabilitats.

Quan l’interessat enviï el seu curriculum vitae a EMPRESA, les dades seran conservades per aquesta entitat durant el termini de __ des de la seva recepció, tret que l’interessat sol·liciti la seva supressió abans que aquest termini finalitzi i, si és el cas, fins a completar els terminis legals per a compliment d’obligacions i atenció de possibles responsabilitats.

Les dades personals que hagin estat proporcionats per l’interessat per a l’activació, subscripció o contractació d’un servei, es conservaran per EMPRESA menteixis estigui vigent la relació contractual i, acabada aquesta finalitat o sol·licitada la supressió de les dades per l’interessat i, si és el cas, fins a completar els terminis legals per a compliment d’obligacions i atenció de possibles responsabilitats.

Exercici de drets

L’usuari té dret a sol·licitar a EMPRESA l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició i portabilitat.

També li assisteix el dret a retirar el consentiment atorgat per al tractament en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a l’exercici de qualsevol d’aquests drets, haurà d’enviar un escrit dirigit a MM OBRES, REFORMES INTEGRALS I REHABILITACIONS, S.L., a la següent adreça postal Carrer Tarragona, 10 – 14 17480 Roses , o electrònica info@mmobres.com, indicant el dret que exercita i aportant una còpia del seu DNI/NIF o document vàlid en Dret per a acreditar la seva identitat.

Tutela de drets de l’usuari

En qualsevol cas, l’usuari queda informat del dret que li assisteix a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), en particular, quan l’usuari consideri que no ha obtingut satisfacció per part d’EMPRESA en l’exercici dels seus drets.

L’usuari pot posar-se en contacte amb l’AEPD a través de www.agpd.es o en la següent adreça C/ Jorge Juan, 6. 28001 – Madrid, i/o telèfon de contacte 912 663 517. No obstant això, amb caràcter voluntari i previ a la presentació d’aquesta reclamació en l’AEPD, pot dirigir-se al Delegat de Protecció de Dades d’EMPRESA a través de l’adreça de correu electrònic indicada .

Altres drets de l’usuari en matèria de comerç electrònic i comunicacions comercials electròniques

EMPRESA informa l’usuari que hagi autoritzat expressament la realització d’enviaments de comunicacions comercials publicitàries, butlletins, notícies i invitacions a esdeveniments per mitjans electrònics que, a l’empara dels articles 21 i 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSICE), l’usuari té dret a oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals per a la recepció de comunicacions comercials publicitàries i publicitat, així com dret a revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a aquest efecte amb la simple notificació de la seva voluntat a EMPRESA i/o enviant un correu electrònic amb l’assumpte BAIXA .

Per a això, l’usuari podrà dirigir la seva comunicació sol·licitant el cessament d’enviament de comunicacions comercials publicitàries per revocació de consentiment i/o oposició a l’adreça de correu electrònic: info@mmobres.com sol·licitant-ho i/o indicant en l’assumpte BAIXA.

EMPRESA atendrà la seva petició conservant les mínimes dades imprescindibles per a adoptar les mesures necessàries que evitin l’enviament d’aquestes comunicacions comercials.

Prestadors de serveis de la societat de la informació i altres tercers

EMPRESA adverteix a l’usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades conforme a la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli de l’usuari a través del present lloc web, no tenint cap mena de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que poguessin efectuar-se per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a tals dades en raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat.

Per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació s’entendran -sense caràcter limitatiu- aquelles persones físiques o jurídiques que prestin els següents serveis: (i) Transmissió per una xarxa de comunicació de dades facilitades pels destinataris del servei. (ii) Serveis d’accés a la citada xarxa. (iii) Serveis d’emmagatzematge o allotjament de dades. (*iv) Subministrament de continguts o informació.

EMPRESA no es fa responsable dels tractaments de dades que duguin a terme els tercers que estableixin enllaços amb EMPRESA ni dels duts a terme per aquells responsables (empreses privades i/o administracions públiques) esmentats en el lloc d’EMPRESA i els llocs web de la qual siguin accessibles a través dels corresponents enllaços que si és el cas siguin publicats en el lloc web d’EMPRESA.

Segueix-nos en xarxes socials

Les xarxes socials són serveis prestats per tercers proveïdors que permeten a l’usuari participar en una comunitat virtual amb altres usuaris a través de la qual pot generar el seu propi perfil públic on crear i compartir continguts, informacions i dades personals amb altres usuaris de la xarxa. En una xarxa social es poden crear i compartir pàgines, comptes o perfils amb finalitats personals i/o comercials. El funcionament de la xarxa social es regula en primer terme, per les condicions establertes pel titular i/o proveïdor de la xarxa i en segon terme, quan es tracta de pàgines, comptes o perfils amb finalitats comercials, pels termes i condicions establerts pel responsable del perfil o compte comercial que si és el cas serà a més responsable del tractament de les dades d’aquestes.

EMPRESA té perfils en algunes xarxes socials les quals estan enllaçades i són accessibles per a l’usuari, mitjançant les corresponents icones i enllaços publicats en el lloc. L’usuari pot seguir-nos i fer-se fan de les pàgines oficials d’EMPRESA en les xarxes socials esmentades.

L’usuari queda informat que el tractament de les dades que es realitzi a través de les pàgines, perfils o comptes d’EMPRESA en xarxes socials es regirà per les corresponents polítiques i condicions tant de la pàgina oficial com del proveïdor i titular de cada xarxa social si és el cas, sent així mateix aquest titular i proveïdor de la xarxa social el responsable del fitxer de les dades personals de l’usuari que en la pàgina oficial siguin tractats.

Dades personals publicades en el lloc web

En relació amb les dades personals que puguin publicar-se en el lloc web d’EMPRESA es posa en coneixement de l’usuari que aquestes dades formen part d’un o diversos tractaments de dades titularitat i responsabilitat de la citada entitat en el qual han estat incorporats amb el previ consentiment informat dels interessats i no poden ser lliurement tractats i reproduïts per l’usuari o altres tercers usuaris -ni encara si més no quan es faci referència a l’origen dels mateixos- tret que s’obtingui la prèvia autorització i consentiment informat del propi interessat.

Les dades personals que EMPRESA pot publicar en el seu lloc web podrien consistir sense caràcter limitatiu en qualsevol informació numèrica, alfabètica, gràfica, fotogràfica, acústica o de qualsevol altre tipus concernent a persones físiques identificades o identificables, tal com el nom, cognoms, fotos, imatges d’esdeveniments celebrats per l’entitat, dades publicades pels usuaris dels serveis web i altres informacions.

Per tant, totes les dades personals -incloses les imatges, vídeos, textos, dades i qualsevol altra informació que es publica en el nostre lloc web sobre persones físiques identificades i/o identificables- només podran ser utilitzats per l’usuari amb la finalitat de participar i gaudir del nostre lloc web en la forma establerta en la present política, o si és el cas condicions particulars que regulin un determinat servei, amb finalitats privats i en el marc de la legalitat vigent i sense ànim de lucre ni fins comercials de qualsevol naturalesa, quedant expressament prohibit qualssevol altres usos distints als assenyalats, inclosa la incorporació de les imatges o les dades a fitxers o tractaments i/o creació de bases de dades de persones i/o enviament de publicitat o cessió a tercers, sense el previ consentiment informat de l’usuari titular de les informacions i dades, no sent responsable EMPRESA dels usos que l’usuari o altres tercers usuaris del nostre lloc web efectuïn contravenint el que s’estableix en aquestes condicions i altres que els regulin.

En cap moment l’usuari ha de considerar que el lloc web d’EMPRESA és una font accessible al públic de la qual es pugui fer una lliure disposició de les dades personals, informacions i continguts publicats a través d’aquest.

Mesures de seguretat

EMPRESA informa l’usuari que, de conformitat amb el que es disposa en la legislació de protecció de dades i tenint en compte l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació, i la naturalesa, l’abast, el context i els fins del tractament, així com riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques que presenta el tractament de dades, ha adoptat les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries per a garantir un nivell de seguretat adequat al risc i evitar la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de les dades així com el tractament, conservació, comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades.

EMPRESA verificarà, avaluarà i auditarà de forma regular l’eficàcia d’aquestes mesures, actualitzant-les en cas en què fos necessari d’acord amb el resultat d’aquestes avaluacions.

Igualment, EMPRESA garanteix a l’usuari el compliment del deure de secret professional respecte de les dades personals dels usuaris i del deure de guardar-los.

Ús de cookies i dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals de l’usuari

EMPRESA utilitza cookies i dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals de l’usuari quan l’usuari navega pel lloc.

Tals cookies i dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades són usades per EMPRESA en les condicions descrites en la seva Política de Cookies.

Recomanacions als usuaris

EMPRESA recomana als usuaris que utilitzin les últimes versions dels programes informàtics per a la seva navegació per Internet donada la incorporació en aquests de majors mesures de seguretat.

Igualment EMPRESA recomana als usuaris utilitzar els mecanismes de seguretat que tinguin al seu abast (servidors web segurs, criptografia, signatura digital, firewall, etc.) per a protegir la confidencialitat i integritat de les seves dades en la mesura en què li resulti necessari, atès que existeixen riscos de suplantació de la personalitat o violació de la comunicació.

EMPRESA recorda als usuaris que Internet no és segur. No obstant això, existeixen i es desenvolupen diferents mitjans que li permeten millorar la protecció de les seves dades. Així doncs, utilitzi qualsevol mitjà que estigui al seu abast per a protegir les seves dades i les seves comunicacions, com la codificació legalment disponible per al correu electrònic confidencial i els codis d’accés al seu propi PC.

EMPRESA adverteix als usuaris que sempre que proporcionin informació personal per Internet per mitjà de correu electrònic, grups de notícies, fòrums de discussió, etc., tinguin present que aquesta informació pot ser recaptada i tractada amb finalitats no desitjades pels usuaris, per la qual cosa EMPRESA recomana als usuaris que s’informin sobre les polítiques de confidencialitat i privacitat dels llocs en línia que visitin.

EMPRESA adverteix als usuaris que tinguin present que, tret que emprin mecanismes de xifratge, el correu electrònic en Internet no és segur. Els missatges de correu i els fòrums de discussió poden ser objecte de falsificació i suplantació de personalitat, la qual cosa ha de tenir-se en compte sempre que s’usin. Si no volen publicar la seva adreça de correu electrònic, configurin el seu navegador perquè no deixi la seva adreça de correu en els servidors web als quals accedeixen.

Actualització de les polítiques

Sense perjudici de l’aplicació preferent dels textos legals específics a aquest efecte tal com textos informatius que es contenen en formularis de recollida de dades publicades per EMPRESA en el lloc, així com si és el cas en les condicions de serveis particulars, periòdicament EMPRESA actualitzarà aquesta política de privacitat i tractament de dades personals dels usuaris del lloc web. Qualsevol modificació d’aquesta política serà publicada en el lloc web d’EMPRESA, tenint en compte cada usuari que, el tractament de les dades personals que si és el cas comuniqui a EMPRESA es regirà per les normes establertes i vigents en el moment d’aquesta comunicació.

En tot cas serà responsabilitat de l’usuari accedir periòdicament a les polítiques de privacitat d’EMPRESA publicades a fi de conèixer en tot moment l’última versió.

Informació de contacte

Per a qualsevol consulta sobre la present Política de Privacitat, l’usuari podrà dirigir-se a EMPRESA tant per mitjans electrònics com mitjançant correu postal a l’adreça:

Carrer Tarragona, 10 – 14 17480 Roses (Girona)